Informacje podstawowe |
Strona główna | 27907 |
Dyrekcja | 1073 |
Statut szkoły | 840 |
Kontakt | 857 |
Organy szkoły |
Dyrektor Zespołu | 624 |
Rada Pedagogiczna | 629 |
Rada Rodziców | 550 |
Samorząd uczniowski | 508 |
Nabór do szkoły |
Oferta edukacyjna na rok 2019/2020 | 250 |
Profile szkoły na rok 2013/2014 | 895 |
Technikum logistyczne | 745 |
Technikum hotelarstwa | 455 |
Technikum ekonomiczne | 465 |
Technikum obsługi turystycznej | 318 |
Technikum organizacji usług gastronomicznych | 322 |
Liceum ogólnokształcące - klasa policyjno/strażacka | 940 |
Technikum żywienia i usług gastronomicznych | 395 |
Zasadnicza szkoła zawodowa - kucharz | 275 |
Nabór do klas pierwszych | 872 |
Szkoła z klasą |
Szkoła z klasą | 686 |
Program "Mały Grant" | 629 |
Projekty unijne |
Projekt "Równaj do najlepszych" | 653 |
"Aktywni, zdolni, dumni - integracja poprzez działania artystyczne" | 1235 |
Projekt "Autostrada Kompetencji Ucznia i Nauczyciela" | 569 |
Praca w Szkole |
Ogłoszenia o wolnych stanowiskach | 73 |
Inne |
Stypendia naukowe | 631 |
Nagrody, wyróżnienia, nominacje | 460 |
Przetargi | 18156 |
Zamówienia publiczne | 59723 |
Sprawozdania finansowe | 358 |
Redakcja BIP | 655 |
Łączna liczba odwiedzin: | 122748 |